Sök efter:

Framsida på boken Glädje Kreativitet Kommunikatinj 2022

Kickstarta arbetet med att utveckla din organisation

Kursen omfattar sex mötestillfällen om cirka en timme med exempelvis ledningsgruppen, styrelsen eller arbetsgruppen. Tillsammans utvecklar deltagarna det interna samarbetet mellan olika ansvarsområden och positioner. Vi människor utbyter nämligen information med varandra i ofta osynliga flöden, i olika riktningar och på olika sätt.

Tillsammans skapar deltagarna en bred förståelse för organisationens målsättningar kombinerat med en samsyn kring hur medarbetarnas olika roller och kompetenser samverkar. Under kursen kommer gruppen att lösa kommunikationshinder som exempelvis missförstånd och mer eller mindre osynliga fördomar.

Du är kursledaren

Du kan enkelt leda kursen själv med hjälp av den kostnadsfria kurshandledningen och de presentationsbilder som du hittar längre ner på sidan.

Naturligtvis kan du också anlita mig som kursledare om du hellre vill ha med ett utifrånperspektiv. Som författare till kurslitteraturen har jag djupa kunskaper om de ämnen som tas upp, och kan med en utomståendes blick guida din arbetsgrupp till utveckling och nya insikter. Skicka din förfrågan till evamarie.tornstrom@mosebackeord.se

Kurslitteratur

Kursen baseras på Glädje Kreativitet KOMMUNIKATION 2022 av EvaMarie Törnström. Beställ den som pocketbok eller ebok via Bokus, Adlibris eller Akademibokhandeln.

Studiehandledning och presentationsbilder

Du som vill arrangera kursen Glädje Kreativitet Kommunikation laddar kostnadsfritt ner både studiehandledning och presentationsbilder via nedanstående länkar.

/